top of page

Faraj har inte tid att hålla sina löften

Alla människor har egentligen lika mycket tid på ett dygn, för tiden diskriminerar inte, det är människor som diskriminerar och väljer vad de ska koncentrera sig på och vad de medvetet väljer bort, när de åker på semester eller bara roar sig.

Faraj säger att det ena och andra ska göras och på vilken tid det ska vara gjort.

Men Faraj verkar inte sina löften

Så välkommen till blåsningen

​Men efter mycket tjat får jag nog av att tjata och säger - jag tror nog att vi avbryter sammarbetet här. Då plötsligt får Faraj tid att ha en möte dagen därpå.... Men har fortarande inte gjort det han lovat skulle ske för länge sedan ... Så hur lockande kan det vara?

En sminkad verklighet

Jag bara undrar vad är det för en person som dag efter dag, vecka efter vecka och månad efter månad inte ens kan hålla sina egna löften till de som jobbar oavlönat för att hjälpa honom. Vad har man språket till och vad är egentligen språkets cancer? Får man ens ställa frågan? För positiva resultat har det väl ändå blivit?

Jag tog mig dock tid att skriva detta, som en liten feedback och gåva som tack för ingenting. Kanske kan Faraj lära sig att det finns fler människor än Faraj, vilka alla har lika mycket tid per dygn och själva väljer vilket värde de vill sätta på detta. Den som tror att den egna tiden alltid är mer värdefull än andras visar tydligt de rasistiska principerna, behöver du visa dem mera?

Ska du ställa frågor eller komma med svar?

-tja då får du nog svaret här, eller vad tror du. Någon mer tid ska du nog inte ska försöka ta av andra, när du själv inte har någon tid, eller är din tid mer värd än andras? Så smila rätt in i äpplet och se din morot i det stora hela le tillbaka :) bet du i karotten eller bunken?

När blir Äpplet en Morot som Selfie?

Då kanske man har vegeterat den språkliga logiken lite väl mycket. Vaffo gö di på ditte vise? Ta en kopp kaffe och fråga dig själv varför, för jag fattar ingenting. Men bjuder på kaffet så klart, här varsegod

För alla får väl kvacka lite och vara glada, varför hänga upp sig på småsaker och vara negativ?

Näe då är det mycket bättre att vara positiv och hylla konsten och kulturen, för vi sidan av det vad är det egentligen vi har och delar.

Man måste kunna tillåta sig att slappna av och ha det lite skönt åsså :) Eller hur? Mellan underströmmar och övermänniskor, asterisker och obelixer finns det väl en och annan fotnot. Helt eko logisk, precis som naturen av ens handlingar i en spegel.

om Överjag & Underliv, säger vi inget

Grodan hoppar, ringarna på vattnet. Ta väl hand om lökarna.

Och låt det bli en morot för dig ... Du är nog för självupptagen för att kunna skämmas, även om vi bägge vet att en hund inte kan ljuga, så du får väl ta det med dogman & gläffsa såsom så - Vaffo göh di pah ditte vis... Tja det kanske du aldrig kan förstå.

Bra Frukt
Senaste Frukten
Torkad Frukt
Frukt & Skal
Follow Us
RSS Frukt Feed
bottom of page